Om oss

Huvudsysselsättning för företaget är rådgivning inom nötkötts-, dikalvs- och mjölkproduktion, kursverksamhet, föreläsningar samt studieresor. Vi har ett brett kontaktnät och samverkar med flera andra rådgivarkompetenser. För att utveckla rådgivningen och företaget är vi även drivande i utvecklingsprojekt tillsammans med andra aktörer inom lantbruksområdet.

Målet med rådgivningen är att förbättra och utveckla produktionen. Det kan handla om utfodring, uppföljning, produktionsplanering, inhysning; om- och tillbyggnad, val av planlösning, ritningar, mm. Vi arbetar både med konventionell och ekologisk produktion, vi är utbildade ekorådgivare och inom Greppa näringen. Djurägare/djurskötare, djur och företag som mår bra är viktigt för oss. 

Vi är utbildade inom kosignaler och är en hejare på nötkreatur i alla former.


Företaget håller framförallt till i Västra Götaland men har även uppdrag i Värmland, Halland, Småland, Östergötland, Örebro, Skåne, Västmanland, Södermanland, Dalarna och Gävleborg.

Malla

Lantbruksråd i Väst drivs av Maja-Lena (Malla) Främling sedan företagsstarten hösten 2019. Malla är utbildad Husdjursagronom och har ett stort intresse för lantbruk, kor och nötkreatur. Malla har många års erfarenhet av rådgivning och kursverksamhet från flera år på Länsstyrelsen i Västra Götaland, från Gård & Djurhälsan och som Yrkeslärare för Agoteknikerna på BYS (biologiska yrkeshögskolan) i Skara.  

Malla är en varm, empatisk, optimistisk och samverkansorienterad person med stor organisatorisk förmåga.

Malla nås på:
Mobil: 070-207 51 67
Mail: info@lantbruksradivast.se

Välkommen att höra av dig till Lantbruksråd i Väst!

Ta del av våra utskick

Kontakta oss

 
Adress

Lantbruksråd i Väst

Lane Svenseröd 401

451 93 Uddevalla

Sverige

 
E-post
 
Telefon

KUNSKAP           KVALITET          GLÄDJE             ENGAGEMANG