Om oss

Lantbruksråd i Väst drivs av mig Maja-Lena (Malla) Främling sedan företagsstarten hösten 2019. Jag är utbildad Husdjursagronom och har ett stort intresse för lantbruk, kor och nötkreatur. Jag har många års erfarenhet av rådgivning och kursverksamhet från flera år på Länsstyrelsen i Västra Götaland, från Gård & Djurhälsan och som Yrkeslärare för Agoteknikerna på BYS (biologiska yrkeshögskolan) i Skara. 

Rådgivning inom nötkötts-, dikalvs- och mjölkproduktion, kurser, föreläsningar samt studieresor är företagets huvudsysselsättning. Jag har ett brett kontaktnät och samverkar med flera andra rådgivarkompetenser. För att utveckla rådgivningen och företaget är jag även drivande i utvecklingsprojekt tillsammans med andra aktörer inom lantbruksområdet.

Målet med rådgivningen är att förbättra och utveckla produktionen. Det kan handla om utfodring, uppföljning, produktionsplanering, Inhysning; om- och tillbyggnad, val av planlösning, ritningar, mm. Jag arbetar både med konventionell och ekologisk produktion, är utbildad ekorådgivare och inom Greppa näringen. Djurägare/djurskötare och djur som mår bra ger en bra produktion. Jag är en varm, empatisk, optimistisk  och samverkansorienterad person med stor organisatorisk förmåga.


Företaget håller framförallt till i Västra Götaland. Lantbruksråd i Väst har även uppdrag i Värmland, Småland, Halland, Örebro, Dalarna, Gävleborg och Södermanland.

Företaget håller på att utöka och inom kort kommer det att finnas en rådgivare till på plats.

Välkommen att höra av dig till Lantbruksråd i Väst!

Kontakta oss

 
Adress

Lantbruksråd i Väst

Lane Svenseröd 401

451 93 Uddevalla

Sverige

 
E-post
 
Telefon

KVALITET       KUNSKAP           GLÄDJE             ENGAGEMANG