Studieresor

Något som Lantbruksråd i Väst brinner extra mycket för är studieresor. Några gånger per år arrangeras bussresor inom Sverige. Bussresorna brukar ha fokus på byggnation och företagande för nötkött och dikalvsproduktion. 

En gång per år arrangerar vi en resa utomlands, det kan vara alltifrån Danmark, Tyskland, Skottland eller längre bort med fokus på nötköttsproduktion och kor. För studieresorna utomlands tar vi hjälp av en resebyrå som är proffs på lantbruksresor. 

Vi arrangerar även lantbruksinriktade resor utifrån önskemål för både små och stora grupper.

Fulltecknad, endast reservlista

Studieresa till Irland 4-8 mars 2024

I mars åker vi till Irland för att studera nötköttsproduktion, betesbaserad produktion, lantbruk och studiebesök på Teagasc https://www.teagasc.ie/ 

Studieresan är delfinansierad av Greppa Näringen av Länsstyrelsen i Västra Götalands län och har därför ett förmånligt pris.

Studieresa betesdrift
1-3 juli 2024

Tillsammans med Länsstyrelsen i Östergötland kommer vi att genomföra en studieresa med inriktning bete. Mer information kommer framåt våren. Innehållet kommer att vara både produktion och biologisk mångfald.

Bussresor inom landet 

Vi brukar arrangera en, två eller tredagars bussresa på hösten och på vårvintern . Vi arrangerar även bussresor efter önskemål. 

Utlandsresa

Vi har som mål att göra någon studieresa utomlands varje år. 
Har du önskemål om att åka på en lantbruksresa till något specifikt land, hör gärna av dig så kanske vi kan arrangera en resa dit.

Efter önskemål

Skräddarsydda resor efter önskemål. Vi samarbetar med bussbolag och resebolag för att kunna göra intressanta och trevliga studieresor inom lantbruksområdet.

KUNSKAP           KVALITET          GLÄDJE             ENGAGEMANG