Studieresor

Något som Lantbruksråd i Väst brinner extra mycket för är studieresor. Några gånger per år arrangeras bussresor inom Sverige. Bussresorna brukar ha fokus på byggnation och företagande för nötkött och dikalvsproduktion. 

En gång per år arrangerar vi en resa utomlands, det kan vara alltifrån Danmark, Tyskland, Skottland eller längre bort med fokus på nötköttsproduktion och kor. För studieresorna utomlands tar vi hjälp av en resebyrå som är proffs på lantbruksresor. 

Vi arrangerar även lantbruksinriktade resor utifrån önskemål för både små och stora grupper.


Bussresor inom landet 

Nu har Corona grusat våra planer, men normalt ordnar vi en två eller tredagars bussresa på hösten (november) och en på vårvintern (februari-mars). Resorna utgår vanligtvis från Västra Götaland.  Vi har även arrangerat endags bussresa efter önskemål. 

Utlandsresa

Vi har som mål att göra en studieresa till något annat intressant land varje år. Tyvärr sätter Corona stopp för våra inplanerade resor. Men så snart det är möjligt att arrangera studieresor igen kommer vi att göra det.

Efter önskemål

Vi skräddarsyr resor efter önskemål. Vi samarbetar med bussbolag och resebolag för att kunna göra intressanta och trevliga studieresor inom lantbruksområdet.

STOLTHET           KUNSKAP           GLÄDJE             ENGAGEMANG